Wendy van Nimwegen

Praktijk:
Fysiotherapie Rootjes Castricum
Dorpsstraat 109
1901 EK Castricum

T: 0251 670 371
M: info@fysiotherapierootjes.nl

Ik geloof dat je als mens goed in je vel zit wanneer je lijf het gewoon ‘doet’. Je hoeft je dan niet bezig te houden met factoren als pijn en stress, maar kun je de focus leggen op jezelf, je gezin en/of je werk!

Sinds mijn 18e ben ik al gefascineerd door het menselijk lichaam. Ik volgde dan ook vele opleidingen, sportmassage, medical taping, cupping, fasciale technieken en nog veel meer massageopleidingen. Logischerwijs volgde dan ook de fysiotherapie opleiding in 2013.

Na een aantal jaar werkervaring opdoen wilde ik meer werken met de psyche van de mens, om zo een completere behandeling te kunnen geven heb ik in 2020 de masteropleiding Psychosomatische fysiotherapie afgerond.
Dankzij deze specialisatie kan ik cliënten helpen met klachten zoals stress, burn-out, ademhalingsproblemen, angst- en paniekaanvallen, onrust in het lichaam/hoofd of moeite met het vinden van balans tussen gezin, werk en sociale omgeving.

Het is fascinerend om te zien hoe lichaam en geest met elkaar samenwerkt. Ik verdiep mij graag in vele facetten van gezondheid en vitaliteit. Ik ben een betrokken therapeut, ik ben veelzijdig in mijn aanpak en ga voor groei en resultaat binnen jouw herstelproces. Je lichaam is je spiegel en heeft je iets te vertellen, samen gaan we ontdekken wat dat is.