Stephanie Besteman

Zorgwaard
Van Hellemondtstraat 13
1701 ER Heerhugowaard

Taxuslaan 34
1702 SC Heerhugowaard

072 – 534 75 34
www.zorgwaard.com
stephanie@zorgwaard.com

Inger Grijzenhout

Zorgwaard
Van Hellemondtstraat 13
1701 ER Heerhugowaard

Taxuslaan 34
1702 SC Heerhugowaard

072 – 534 75 34
info@zorgwaard.com

Lopen, staan, bukken, springen en sporten lijkt zo vanzelfsprekend maar wat als dat niet meer zo makkelijk gaat? Dit is voor mij de drive om fysiotherapeut te zijn.

Al jong merkte ik dat bewegen prettig is om te doen en onmisbaar voor het leven: fietsen naar je werk, een wedstrijdje tennis of gewoon een wandeling buiten; je vertrouwt iedere dag weer op je lichaam.

Fysiotherapie is een mooi vak waarbij je een positieve bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van iemands leven Het is samen ontdekken wat je zowel letterlijk als figuurlijk beweegt. Deze aspecten kan ik mooi gebruiken bij onder meer klachten als etalagebenen (claudicatio), suikerziekte (diabetes), fit en gezond gewicht, in een zoektocht samen met u naar herstel en mogelijkheden. Ik ben graag bezig met zowel de lichamelijke als de psychische kant van een klacht of hulpvraag (psychosomatische fysiotherapie), en ben daarom gespecialiseerd in het behandelen van mensen die klachten hebben waar geen oorzaak voor wordt gevonden(SOLK).

Klanten geven aan dat ik een luisterend oor heb, aandacht geef,
analytisch en professioneel handel.